top of page
Minőség

A minőség a legfőbb prioritásunk. Minden partnerünk tapasztalt szakember, akit megfelelően kiképeztünk, igazolvánnyal igazoltunk, és rendszeresen nagyszerű referenciákat kap az ügyfelektől.

Gyorsaság

Adam egy szempillantás alatt, a számodra megfelelő időpontban minőségi szolgáltatásokat biztosít. Egyszerűen csak tudasd velünk, hogy mikor szeretnél kezdeni, és mi elintézzük. 

Ár

Célunk, hogy minőségi szolgáltatást biztosítsunk a város legjobb árain. Teljesen átlátható az árazásunk. Ez azt jelenti, hogy online kalkulátorunkkal másodpercek alatt kaphatsz árajánlatot.

Támogatás

Minden igényt az egyik menedzserünk kezel, aki a megkeresés után felveszi veled a kapcsolatot, és rendelkezésre áll, amíg birtokba nem veszed gyönyörűen felújított helyiségeidet.

Miért vedd igénybe az Adam szolgáltatásait?

Adam modernizálja a hagyományos mesterségeket. Az a véleményünk, hogy a szolgáltatásoknak három alapvető kritériumnak kell megfelelniük: minőségben, megfizethető áron és az ügyfélnek megfelelő határidőn belül kell elvégezni. Ezért van itt az Adam, amely összeköti a város legjobb szakembereit az ügyfelekkel.

A rendelés teljes folyamatát a megkereséstől a számlázásig a lehető legegyszerűbbé tesszük, így azzal töltheted az idődet, ami téged boldoggá tesz. Nincs hosszadalmas időpontkeresés vagy a szakemberek minőségének ellenőrzése. Adam mindent elintéz helyetted.

Anchor 5

Minőség és támogatás

Minden alkalommal olyan szakemberrel kapcsolunk össze, akikkel közvetlen tapasztalatunk van, és akiknek nagyszerű ügyfélreferenciáik vannak. Az Adam azonban folyamatosan növekszik, ezért az ügyfeleknek olyan szakemberek választását is felajánljuk, akik újak az adatbázisunkban. Ezt a lehetőséget mindig előzetesen jóvá kell hagynia az ügyfélnek, és köszönetképpen 20% kedvezményt biztosítunk az árból. Hogy új vagy az Adam által már tesztelt szakembert választasz, az rajtad múlik.

Minden egyes megkeresést valamelyik menedzserünk kezel, aki végigvezet a teljes megrendelésen, és bármikor felveheted vele a kapcsolatot. Az élet különböző helyzeteket hoz, és minden igyekezetünk ellenére kivételesen előfordulhat olyan helyzet, amely megnehezíti a munkát (a szakember betegsége, a megrendelés elmaradása, elégedetlenség a minőséggel). Kérjük, hogy az ilyen helyzetekről mindig értesíts minket, és mi mindent megteszünk, hogy a megrendelő és a szakember megelégedésére megoldást találjunk. Ügyintézőink minden munkanapon 9 és 17 óra között állnak rendelkezésre.

Kotva 1
Kotva 4

Legjobb ár

Miért alacsonyabb az ár, mint máshol? Az Adamnél hatékonyan tudjuk kihasználni a partnerek idejét. Teljes mértékben a munkának szentelik magukat, és nem pazarolják az idejüket olyan adminisztrációra, amely nem hoz számukra pénzt. 


Nagy tapasztalatunk van az árak becslésében, ezért becsült áraink az esetek 95%-ában nem változnak. Ha a szakember a helyszínre érkezik, és megállapítja, hogy a falak állapota nem a leírtaknak megfelelő (pl. a javítások mértéke nagyobb), előfordulhat, hogy az árat csökkentik vagy emelik. Az árat azonban a szakember mindig előre meghatározza, és azt a megrendelőlapon jelzi, amelyet a munka megkezdése előtt a szakember és a megrendelő is aláír. Ha az ár eltér a becsléstől, és a megrendelő nem ért egyet az új árral, a munka nem folytatódik, és a megrendelő természetesen nem fizet semmit. 


A munka befejezésekor egy átadás-átvételi jegyzőkönyvet írnak alá, amelyben mindkét fél megerősíti, hogy a munkát a felek megelégedésére fejezték be. Ez alapján számlát állítunk ki a megrendelőnek, amelyet csak öt napon belül kell kifizetni a számlánkra történő átutalással.

Kotva 3

Rugalmasság és gyors kiszolgálás

Hogyan lehetséges, hogy ilyen gyorsak vagyunk? Mi, az Adamnél, nagy hálózattal rendelkezünk, amely partnerekből áll. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy, hanem több tucatnyi ellenőrzött, profi szakember lép rajtunk keresztül kapcsolatba a városodban, akik az általad választott időpontban rendelkezésre állnak.

 

Minden egyes megkeresést egyedileg értékelünk, és a legmegfelelőbb szakembernek ajánljuk fel. A szakember elérhetőségét mindig néhány nappal a munka megkezdése előtt küldjük el a megrendelőnek.


Kotva 2
bottom of page