top of page
Společnost Adam zajišťuje kvalitní malířské práce. Spolupracujeme s profesionálními malíři, kteří jsou ověřeni námi i zákazníky.
Minőség

A minőség a legfőbb prioritásunk. Minden partner festőnk tapasztalt szakember, akit megfelelően kiképeztünk, igazolvánnyal igazoltunk, és rendszeresen nagyszerű referenciákat kap az ügyfelektől.

Objednejte si malování dnes a Adam vám zajistí ověřeného malíře, který vám přijde vymalovat již druhý den.
Gyorsaság

Adam egy szempillantás alatt, a számodra megfelelő időpontban minőségi festési szolgáltatásokat biztosít. Egyszerűen csak tudasd velünk, hogy mikor szeretnél festeni, és mi elintézzük. 

Cenu malování zjistíte ihned online a jedním kliknutím objednáte malíře.
Ár

Célunk, hogy minőségi festést biztosítsunk a város legjobb árain. Teljesen átlátható az árazásunk. Ez azt jelenti, hogy online kalkulátorunkkal másodpercek alatt kaphatsz árajánlatot.

Adam zajišťuje veškerou podporu výmalby od začátku do konce. Šetřete váš čas, nechte malování na Adamovi.
Támogatás

Minden festési igényt az egyik menedzserünk kezel, aki a megkeresés után felveszi veled a kapcsolatot, és rendelkezésre áll, amíg birtokba nem veszed gyönyörűen festett helyiségeidet.

Miért vedd igénybe az Adam festési szolgáltatásait?

Adam modernizálja a festészet mesterségét. Az a véleményünk, hogy a festési szolgáltatásoknak három alapvető kritériumnak kell megfelelniük: minőségben, megfizethető áron és az ügyfélnek megfelelő határidőn belül kell elvégezni. Ezért van itt az Adam, amely összeköti a város legjobb festőit az ügyfelekkel.

A festés teljes folyamatát a megkereséstől a számlázásig a lehető legegyszerűbbé tesszük, így azzal töltheted az idődet, ami téged boldoggá tesz. Nincs hosszadalmas időpontkeresés vagy a festők minőségének ellenőrzése. Adam mindent elintéz helyetted.

Anchor 5

Minőség és támogatás

Minden alkalommal olyan festőkkel kapcsolunk össze, akikkel közvetlen tapasztalatunk van, és akiknek nagyszerű ügyfélreferenciáik vannak. Az Adam azonban folyamatosan növekszik, ezért az ügyfeleknek olyan festők választását is felajánljuk, akik újak az adatbázisunkban. Ezt a lehetőséget mindig előzetesen jóvá kell hagynia az ügyfélnek, és köszönetképpen 20% kedvezményt biztosítunk az árból. Hogy új vagy az Adam által már tesztelt festőt választasz, az rajtad múlik.

Minden egyes megkeresést valamelyik menedzserünk kezel, aki végigvezet a teljes megrendelésen, és bármikor felveheted vele a kapcsolatot. Az élet különböző helyzeteket hoz, és minden igyekezetünk ellenére kivételesen előfordulhat olyan helyzet, amely megnehezíti a festést (a festő betegsége, a megrendelés elmaradása, elégedetlenség a festés minőségével). Kérjük, hogy az ilyen helyzetekről mindig értesíts minket, és mi mindent megteszünk, hogy a megrendelő és a festő megelégedésére megoldást találjunk. Ügyintézőink minden munkanapon 9 és 17 óra között állnak rendelkezésre.

Kotva 1
Kotva 4

Legjobb ár

Miért alacsonyabb az ár, mint máshol? Az Adamnél hatékonyan tudjuk kihasználni a festőpartnerek idejét. Teljes mértékben a festésnek szentelik magukat, és nem pazarolják az idejüket olyan adminisztrációra, amely nem hoz számukra pénzt. 


Nagy tapasztalatunk van az árak becslésében, ezért becsült áraink az esetek 95%-ában nem változnak. Ha a festő a helyszínre érkezik, és megállapítja, hogy a falak állapota nem a leírtaknak megfelelő (pl. a javítások mértéke nagyobb), előfordulhat, hogy az árat csökkentik vagy emelik. Az árat azonban a festő mindig előre meghatározza, és azt a megrendelőlapon jelzi, amelyet a munka megkezdése előtt a festő és a megrendelő is aláír. Ha az ár eltér a becsléstől, és a megrendelő nem ért egyet az új árral, a munka nem folytatódik, és a megrendelő természetesen nem fizet semmit. 


A festés befejezésekor egy átadás-átvételi jegyzőkönyvet írnak alá, amelyben mindkét fél megerősíti, hogy a munkát a felek megelégedésére fejezték be. Ez alapján számlát állítunk ki a megrendelőnek, amelyet csak öt napon belül kell kifizetni a számlánkra történő átutalással.

Kotva 3

Rugalmasság és gyors kiszolgálás

Hogyan lehetséges, hogy ilyen gyorsak vagyunk? Mi, az Adamnél, nagy hálózattal rendelkezünk, amely festőpartnerekből áll. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy, hanem több tucatnyi ellenőrzött, profi festővel lép rajtunk keresztül kapcsolatba a városodban, akik az általad választott időpontban rendelkezésre állnak.

 

Minden egyes megkeresést egyedileg értékelünk, és a legmegfelelőbb festőnek ajánljuk fel. A festő elérhetőségét mindig néhány nappal a festés megkezdése előtt küldjük el a megrendelőnek.


Adammel festeni igazán egyszerű. Adam segítségével magas színvonalú festést kapsz, remek áron és neked tetsző időpontban.

Kotva 2
bottom of page