top of page

Regisztrálj és legyél az Adam partner festője

*kötelező mezők

és

Kérdés estén írj nekünk az adam@adamfestes.hu címre

Miért legyél az Adam partner festője?

Az időd értékes számunkra –  Mi mindent elrendezünk az ügyféllel mielőtt végrehajtasz egy megrendelést.

Legyél a saját főnököd  Nincsen kötelezően teljesítendő minimum megrendelés, csak azokat a munkákat válasszd amelyek tetszenek és amelyekre van időd.

Nincs regisztrációs vagy havi díj – Csak az elvégzett és ügyfél által kifizetett munkák után számítunk fel szolgáltatási díjat.

Gyakran ismételt kérdések

Mikortól kaphatok munkát?

A regisztráció után akár már másnap dolgozhatsz velünk, vagy amikor időd engedi. Felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció után, hogy elmagyarázzunk mindent, ami szükséges és válaszolunk az esetleges további kérdéseidre. Olyan munkát ajánlunk neked, amely megfelelő a tapasztalataidhoz és elvárásaidhoz.

Hogyan működik a rendszer?

Miután egy ügyfél leadja a rendelését, felhívjuk, egyeztetjük a megrendelés részleteit és megosztunk velük egy becsült árat a megadott információi alapján. Ezután összepárosítjuk a megrendelést a legalkalmasabb festővel a környékről.

 

Ha mi hívunk, az azt jelenti, hogy te vagy a legalkalmasabb festő! A hívás során megosztjuk veled a megrendelés részleteit beleértve az árat és a kezdési időpontot. Most már csak annyi a dolgod, hogy elfogadd és a megrendelés a tiéd. Miután elfogadtad, a munka kezdete előtt kinyomtatod az 1 oldalas megrendelő nyomtatványt (ezt megosztjuk veled az első megrendelésed előtt) ahol te az ügyféllel megerősíted az árat és aláírjátok a nyomtatványt. Ez az egyoldalas nyomtatvány tartalmazza az átadás-átvételi jegyzőkönyvet, amit alá kell írni a munka végeztével. Ez segít nekünk biztosítani, hogy minden a megrendelő igényei és megelégedése szerint történjen. Amint elküldöd nekünk a fotót a nyomtatványról az e-mail címünkre, intézzük a továbbiakat.

Hogyan leszek kifizetve?

Minden második szerdán van kifizetés (tehát kéthetente) arra a bankszámlára, amit megadtál nekünk. Az összeg tartalmazni fogja az összes elvégzett megrendelést az elmúlt két hétből. Nem tartalmazza viszont az anyagköltségeket, ezekről külön kell megegyezned az ügyféllel.

Fizetek bármit az Adam-nak?

Nem fizetsz semmilyen fix vagy havi díjat! Ez a fő előnyünk a versenytársainkkal szemben, ahol nagy összegeket kell fizetni, és még így sincs garantálva a munka számodra. Automatikusan levonjuk a szolgáltatási díjat az elvégzett munkák után, ezért nem kell azon aggódnod, hogy pénzt küldj nekünk.

Saját árazást használok az Adam megrendeléseinél? 

A munkát már egy becsült árral adjuk. A becslést az online kalkulátorunk hozza létre az ügyfél által megadott információk alapján. Ha megérkezel a helyszínre és az nem egyezik a leírtakkal, módosíthatod az árat ennek megfelelően. De a módosított árat meg kell állapítanod a munka megkezdése előtt és az ügyfélnek is el kell fogadnia az új árat az aláírásával.

Ki biztosítja a munkához szükséges alapanyagot? 

Két opció van: az egyik, hogy az ügyfél szerzi be a munkához szükséges anyagokat, ilyenkor Neked ezzel semmi teendőd nincsen. A másik eset, amikor te szerzed be az alapanyagot, ilyenkor a számla ellenében az ügyféllel egymás között rendezitek a költségeket.

Minden megrendelést el kell vállalnom, amit az Adam-tól kapok? 

Egyáltalán nem! Fel fogjuk venni veled a kapcsolatot mindig egy konkrét ajánlattal és ha elfogadod akkor a tiéd. A megrendelések visszautasításáért nem ér hátrány! Nem versenyzel más festőkkel, mint más platformokon. Megadhatod, hogy mely napokon szeretnél dolgozni és mi ez alapján keresünk a megrendelésekkel.

bottom of page