top of page

Online árkalkulátor

Kérjük, töltsd ki a megrendelés paramétereit. Ezt követően egy munkanapon belül telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy mindent megerősítsünk.

Általános faljavítás

A festő vegye meg az alapanyagot?

Érdekelnek az extra szolgáltatások:

Árbecslés

Ft

Elérhetőségek

Ingyenes - nincs kötelezettség

Gyakran ismételt kérdések

1. Mi a különbség a falterület és az alapterület között?

Alapterület: padló teljes területét foglalja magában, és négyzetméterben mérik. Az alapterület kiszámítása a terület hosszának és szélességének szorzatán alapul. Falterület: az épület falainak és mennyezetének teljes területére vonatkozik, amelyet szintén négyzetméterben mérnek. Ez magában foglalja az összes festendő belső falat. A falfelület kiszámításához meg kell szorozni az egyes falak szélességét a belmagassággal.

2. Mit tartalmaz az "alapos takarítás"?

Az "alapos takarítás" azt jelenti, hogy a festők ugyanolyan állapotban hagyják el a helyszínt, mint ahogyan megtalálták. A munka végeztével eltávolítják a festés során keletkezett szennyeződéseket.

3. Néhány tényezőt nem vettem figyelembe a kalkulátorban. Lehet ezeket később módosítani?

Természetesen! Miután elküldted az árajánlat kérést, egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

4. Benne van az árban a tapéta leszedés és glettelés is?

Az online kalkulátorunk nem tartalmazza a tapéta leszedés és a glettelés árát. Amennyiben tudjuk, hogy pontosan mekkora falterületről szükséges tapétát leszedni és glettelni, meg tudjuk becsülni, hogy mennyibe kerülhet ennek a munkadíja. Ha nincsenek pontos adatok erről, helyszíni felmérés során a festő, miután látta a munka mértékét, ki tudja számolni a költségeket.

5. Mire lehet számítani, mennyit fog változni a végleges ár a becsült árajánlathoz képest?

Ha megvannak a pontos adatok a munkával kapcsolatosan, a becsült munkadíj nem változik. Amennyiben a festő a helyszínen látja, hogy például több javítás szükséges, vagy nagyobb a terület mint amire számítottunk, emelhet az áron. A végleges árajánlatot minden esetben a festő a helyszínen közli a megrendelővel a munka kezdete előtt, aki ezt elfogadhatja vagy elutasíthatja.

6. Hogyan fogok fizetni?


A munka végeztével kiállítjuk a díjbekérőt számodra a fizetési információkkal, amit külföldi utalással tudsz rendezni. Amennyiben bármi probléma akad az utalással kapcsolatosan, keresd az ügyfélszolgálatunkat bizalommal, segítünk megoldani a helyzetet!

7. Számlára lenne szükségem, kitől kaphatok?

Számlát minden esetben a festő tud kiállítani, ezt a munka kezdetekor célszerű számára jelezni.

bottom of page