top of page

Regisztrálj és legyél az Adam partner kőművese

*kötelező mezők

és

Kérdés estén írj nekünk az adam@adamfestes.hu címre

Miért legyél az Adam partner kőművese?

Az időd értékes számunkra –  Mi mindent elrendezünk az ügyféllel mielőtt végrehajtasz egy megrendelést.

Legyél a saját főnököd  Nincsen kötelezően teljesítendő minimum megrendelés, csak azokat a munkákat válasszd amelyek tetszenek és amelyekre van időd.

Nincs regisztrációs vagy havi díj – Csak az elvégzett és ügyfél által kifizetett munkák után számítunk fel szolgáltatási díjat.

Gyakran ismételt kérdések

Mikortól kaphatok munkát?

A regisztráció után akár már másnap dolgozhatsz velünk, vagy amikor időd engedi. Felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció után, hogy elmagyarázzunk mindent, ami szükséges és válaszolunk az esetleges további kérdéseidre. Olyan munkát ajánlunk neked, amely megfelelő a tapasztalataidhoz és elvárásaidhoz.

Hogyan működik egy átlagos rendelés?

Amint az ügyfél megerősíti az igényét, felhívjuk őt, és minden szükséges információt bekérünk, és ez alapján közösen meghatározzuk a becsült árat az ügyféllel. Ezután összekötjük a kérést a legmegfelelőbb mesteremberrel.

Amint a rendszerben összekötjük a kérést, azonnal felhívunk. Hívásunk során minden részletet közlünk veled, beleértve az árat és a munka kezdési időpontját is. Ha elfogadod a munkát, akkor a munka egyeztetett időpontjára érkezel, ahol a munka megkezdése előtt kitöltesz és aláírsz egy rövid megrendelőlapot a megrendelővel (a nyomtatványt e-mailben kapod meg tőlünk). Az űrlap tartalmazza a kőműves nevét, a megrendelőt és mindenekelőtt a munka árát. Az átadás-átvételi jegyzőkönyv is ugyanezen az űrlapon szerepel, amelyet te és az ügyfél aláírtok, amint a munka sikeresen befejeződött. Ez megerősíti számunkra, hogy minden mindkét fél megelégedésére történt. Amint e-mailben elküldög nekünk az átadás-átvételi jegyzőkönyv fényképét, mi kiállítunk egy díjbekérőt, és elküldjük neked és az ügyfélnek. Az ügyfél ezután a mi számlánkra utalja a pénzt. Adam gondoskodik a teljes fizetési folyamatról, ezzel munkát takarítva meg neked.

Hogyan leszek kifizetve?

Minden második szerdán van kifizetés (tehát kéthetente) arra a bankszámlára, amit megadtál nekünk. Az összeg tartalmazni fogja az összes elvégzett megrendelést az elmúlt két hétből. Nem tartalmazza viszont az anyagköltségeket, ezekről külön kell megegyezned az ügyféllel.

Fizetek bármit az Adam-nak?

Nem fizetsz semmilyen fix vagy havi díjat! Ez a fő előnyünk a versenytársainkkal szemben, ahol nagy összegeket kell fizetni, és még így sincs garantálva a munka számodra. Automatikusan levonjuk a szolgáltatási díjat az elvégzett munkák után, ezért nem kell azon aggódnod, hogy pénzt küldj nekünk.

Saját árazást használok az Adam megrendeléseinél? 

A munkát már egy becsült árral adjuk. A becslést az online kalkulátorunk hozza létre az ügyfél által megadott információk alapján. Ha megérkezel a helyszínre és az nem egyezik a leírtakkal, módosíthatod az árat ennek megfelelően. De a módosított árat meg kell állapítanod a munka megkezdése előtt és az ügyfélnek is el kell fogadnia az új árat az aláírásával.

Ki biztosítja a munkához szükséges alapanyagot? 

Két opció van: az egyik, hogy az ügyfél szerzi be a munkához szükséges anyagokat, ilyenkor Neked ezzel semmi teendőd nincsen. A másik eset, amikor te szerzed be az alapanyagot, ilyenkor a számla ellenében az ügyféllel egymás között rendezitek a költségeket.

Minden megrendelést el kell vállalnom, amit az Adam-tól kapok? 

Egyáltalán nem! Fel fogjuk venni veled a kapcsolatot mindig egy konkrét ajánlattal és ha elfogadod akkor a tiéd. A megrendelések visszautasításáért nem ér hátrány! Nem versenyzel más festőkkel, mint más platformokon. Megadhatod, hogy mely napokon szeretnél dolgozni és mi ez alapján keresünk a megrendelésekkel.

bottom of page