top of page
  • Szerző képeAdam

2023 legdivatosabb színe


A 2023-as év a természethez való visszatérés jegyében telik majd. Ha kíváncsi vagy, milyen színekkel fesd ki otthonod falait, hogy összehangolódj a közelgő trendekkel, mindenképpen olvasd el a témával foglalkozó cikkünket, azt is megnézheted, milyen kiegészítők és lakberendezési stílusok uralkodnak majd ebben az évben.


A lelki béke


A lakás vagy a ház egyfajta biztonságos tér, ahol szeretnénk az időnket azzal tölteni, amit szeretünk, és pihenni is szeretnénk, például egy nehéz munkanap után. Az idei trendek különösen a pihenés és a természet közelségének igénye felé fordulnak. A 2023-as év legdivatosabb színei lehetővé teszik, hogy a legjobbat hozzuk ki a belső terekből, és remek alapot nyújtanak a design-kiegészítőkkel való játékhoz is.


fa fal

Bézs


A bézs az egyik leggyakoribb szín a belső terekben, a szürke árnyalataival együtt. Azért található meg olyan gyakran otthonainkban, mert ideális alapszín, és könnyen kombinálható más színekkel. Ezzel a falszínnel a lakberendezési kiegészítők kiválasztásakor is variálhatsz a különböző árnyalatokkal. Ez a kecses szín 2023-ban még mindig uralkodik, és minden bizonnyal illeszkedik a természetközeliség és a nyugodt színek trendjéhez.


bézs szoba

Tompa zöld


A zöld szín már az előző szezonban is az egyik legtrendibb szín volt. Ez 2023-ban is így lesz, de ezúttal eltávolodunk az intenzív vagy sötét megjelenéstől, és leginkább a tompa árnyalatokat fogjuk használni - az erdő és a természet színeire utalva. Egy ilyen színű enteriőrben könnyű lesz pihenni és kedvenc tevékenységeinknek hódolni. A szín jól fog illeni a szoba domináns színeként, de egy-két falon díszként is.


zöld fürdőszoba

Természetesen rajtunk múlik, hogy követjük-e a meglévő trendeket, vagy más megoldásokat választunk. Végül is mi vagyunk azok, akik a legtöbb időt töltjük majd a helyiségekben, és a mi szubjektív érzésünk a legfontosabb. Ha azonban úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk a színeket a falakon, mindig érdemes meggyőződni arról, hogy a festés színtől függetlenül pontos legyen, hogy a hatás minden nap gyönyörködtetni tudjon minket. Éppen ezért érdemes szakember segítségét igénybe venni,. Az adamfestés online kalkulátorának köszönhetően akár most megnézheti a festés árát.

0 hozzászólás
bottom of page