top of page
  • Szerző képeAdam

A legdivatosabb belsőépítészeti kiegészítők 2023-ban

A 2023-as év számos érdekes trendet hoz a lakberendezési kiegészítők terén. A legdivatosabbak között lesznek azok, amelyek ötvözik a funkcionalitást az esztétikummal, és természetes anyagokból készülnek. Ha többet szeretne megtudni a lakberendezésről, olvassa el az alábbi szöveget. Tekintse meg korábbi cikkeinket is itt.


Növények


A növények 2023-ban az egyik legfontosabb lakberendezési trend lettek, mivel egyre többen ismerik fel előnyeiket, mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból. A növények ugyanis nem csak szép látványt nyújtanak, hanem pozitívan hatnak a hangulatunkra és tisztítják a levegőt.


A különböző formájú és méretű növények divatosak. A legdivatosabb fajok között vannak a fikuszok, a filodendronok és a kaktuszok. A fikusz kúszó jellegével és sötétzöld leveleivel gyönyörűen kiegészíti a modern belső tereket, míg a filodendron gyönyörű, nagy leveleivel bármelyik szoba dísze lesz. A kaktuszok viszont ideálisak azok számára, akik növényeket szeretnének, de nincs sok idejük a gondozásukra.


A növények más trendekhez is jól illenek, például a minimalizmushoz vagy a természethez való visszatéréshez. Egyszerű, geometrikus formákkal és világos, pasztellszínekkel kombinálva harmonikus és barátságos elrendezést eredményeznek.


kaktuszok


Minimalista kiegészítők


A minimalizmus a 2023-as év egyik legfontosabb lakberendezési trendje, amelyet az egyszerű, geometrikus formák és a világos, pasztellszínek jellemeznek. Egy ilyen elrendezés a funkcionalitásról és az esztétikáról szól, ezért a minimalizmus egyre népszerűbb a lakberendezésben.


Divatosak az olyan kiegészítők, mint a virágcserepek, lámpások vagy képek, amelyek természetes anyagokból, például fából, bambuszból vagy kőből készülnek. Ezek gyönyörű kontrasztot alkotnak a világos falakkal, otthonosságot és melegséget kölcsönöznek a helyiségeknek.



világos kanapé növényekkel


A minimalizmus azt is jelenti, hogy csökkentjük a tárgyak számát a szobában. Egy ilyen enteriőrben fontos, hogy minden tárgy funkcionális legyen, és meg legyen a helye. Az olyan kiegészítők, mint az összecsukható asztalok vagy az összecsukható fotelek tökéletesen illeszkednek ebbe a stílusba.


A világítás szintén fontos szerepet játszik a minimalizmusban. Az egyszerű, geometrikus formájú lámpák tökéletesen illeszkednek egy ilyen berendezésbe. A letisztult vonalvezetésű függő- vagy álló lámpák gyönyörűen mutatnak egy minimalista enteriőrben, és lehetővé teszik a szoba egyéni megvilágítását.


Hangulatos, de modern


Egyre többen szeretnének hangulatos és meleg belső tereket is kialakítani. Ezért lesznek divatosak az olyan kiegészítők, mint a kockás, takarók vagy természetes anyagokból, például gyapjúból vagy pamutból készült párnák.


fotel és növény

Összefoglaló


Összefoglalva, 2023 számos érdekes trendet hozott a lakberendezési kiegészítők terén. Azok a tárgyak divatosak, amelyek a funkcionalitást az esztétikummal ötvözik, és természetes anyagokból készülnek. A természethez való visszatérés az egyik legfontosabb trend, így a növények is fontos részét kezdték képezni a lakberendezésnek.

0 hozzászólás
bottom of page