top of page
  • Szerző képeAdam

Díszítsd otthonod egy különleges festésmintával!


Ha a közeljövőben tervezel festeni, és valami érdekes és figyelemfelkeltő látványt keresel, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy kipróbálj különböző képeket, mintákat a faladon! Ezek az ötletek azok számára is hasznosak, akiknek nehezebben sikerül kiválasztani a színeket, hiszen így kisebb területen kipróbálhatják a különböző színkombinációkat. A végeredmény pedig sokkal játékosabb és kreatívabb lesz, mintha csak egy színnel dolgoznánk.


Sárga és szürke munkasarok


Kisebb területre bátran válassz egy élénkebb, merészebb színt, amellyel nagyszerű kontrasztos hatást érhetsz el a belső tér többi részével, inspirálódj az aktuális trendekből!


Fa szekrény

Nagyobb helyiségek különböző területeit elválaszthatod egymástól, ha különböző színűre fested őket. Színezheted a szoba egy adott részét, vagy csak egy munkaterületet.


dolgozó rész


Ez a módszer különösen jó egy szép részlet, egy polc kiemelésére vagy a képek hátterének keretezésére. A minta elé helyezett bútorok teszik igazán teljessé a kompozíciót.




A zöld növények remekül mutatnak a rózsaszín különböző árnyalataihoz képest. Az eredmény úgy néz ki, mint egy modern minimalista festmény.


rózsaszín minta és növények

Újszerű ötlet a szokatlan formájú festés. A körök és ívek lágyítják a belső falak éles széleit.



Reméljük sikerült egy kicsit inspirálódni a képek által. Ha segítségre van szükséged a kivitelezéshez, kérj ingyenes árajánlatot az Adam weboldalán!

0 hozzászólás
bottom of page