top of page
  • Szerző képeAdam

Így frissítsd fel a nappalidat!

Egy hosszú munkahelyi vagy egyetemi nap után szükséged lehet egy kis időre, hogy leülj és beszélgess a barátaiddal, vagy élvezd a kedvenc tévéműsorodat egy forró kakaó vagy egy pohár bor mellett! A nappali lesz az a helyiség, amely biztosítja számodra a nyugalmat és a meghittséget, amire vágysz. De egy idő után talán egy kicsit "egyformának" tűnhet. Emellett minden szobának megvannak a legmegfelelőbb színei, amelyek meghatározzák a hangulatot. A változás az, amit keresel!

világos nappali

Nem csak egy újabb fehér fal!

A fehér a leggyakoribb és legkönnyebben festhető szín a ház minden helyiségében. Minden stílussal, bútorszínnel és kiegészítővel párosítható. Egy jó tipp az újításhoz, használj másféle fehér árnyalat! Az antik fehér elegáns, és tökéletesen illik a szürkéhez vagy a bézshez, mivel szürke és karamellás alaptónusokat tartalmaz. Ez a fehér árnyalat lehetőséget ad arra, hogy a szobában meleg színek legyenek, de lehetővé teszi, hogy a szoba világosabbnak és ezáltal nagyobbnak tűnjön! Klasszikus és hangulatos kombinálva!


színes nappali

Amikor a narancs találkozik a rózsaszínnel!

A narancssárga színt az optimizmussal és a nagy energiával társítják. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél még egy kis színt, hogy feldobd a hangulatodat, a narancssárga a tökéletes választás. A málnapír a nappali tökéletes színe. A 2023-as év egyik színének választották, és a narancs, a rózsaszín és a ragyogó vörös tónusok kombinációja, amely megadja a nappalidnak azt a melegséget, amire szüksége van.


rózsaszín-narancs nappali

Légy merész, fess rózsaszínre!

Ha egy kicsit izgalmasabb színre vágysz, válaszd a rózsaszínt. Bohém stílust szeretnél a nappalidba? Megkaptad! Kifinomult, de mégis színesre vágysz? Itt a válasz! A rózsaszín élénkebb árnyalatai a verámi és sárga kiegészítőkkel és fabútorokkal kombinálva olyan érzést keltenek benned, mintha egy spanyol otthonban lennél! A Rose Season egy világos rózsaszín meleg alaptónusokkal, és tökéletesen illik világos és semleges színekhez.


kék nappali

Meghitt kék árnyalatok!

A Dark Cerulean a ciánkék/ kék közepesen sötét árnyalata, némi zöld árnyalattal. Kifinomult, komoly és teljesen viktoriánus hangulatot áraszt. Sötétsége miatt meleg, meghitt hangulatot teremt, amit egy kicsit fel lehet dobni néhány mustársárga és bézs színű párnával, hogy a legkellemesebb összhatást nyújtsa.


nappali föld színekkel

Földszínek!

Klasszikus és időtlen, rendkívül hangulatos megjelenést kölcsönöz a nappalinak! Lágy szürke - zöld szín barna alaptónusokkal, meleg környezetet teremt. A fából készült bútorok, de a különböző szövetekből készült egyszerű fehér bútorok is jó hangulatú belső teret hoznak létre. Ha szeretnéd feldobni a szobát, minden szín belefér ebbe a természetes palettába! Végül néhány zöld növény teljessé teheti a keresett földes hangulatot!


Ha tehát szeretnéd átalakítani a nappalidat, használd kalkulátorunkat, és hagyd, hogy az Adam mindent elrendezzen! Neked már csak a színt kell eldöntened!


0 hozzászólás
bottom of page