top of page
  • Szerző képeAdam

Milyen színű legyen a hálószoba fala? - Segítünk!



Azon gondolkodsz, hogy kifesd a hálószobád? Nem tudod, hogy melyik a legmegfelelőbb szín? Az Adam és tapasztalt szakemberei itt vannak, hogy megválaszolják ezeket a kérdéseket.


Hálószobáink a szentélyeink, a helyek, ahol pihenünk, alszunk, készülődéssel vagy tévénézéssel töltjük az időt. Nagy jelentősége van annak, hogy kényelmesen és nyugodtan érezzük magunkat benne, ezért nem mindegy, hogy milyen színekkel vesszük körül magunkat.


Hálószoba képpel

Élénk színek

Az intenzív vörös, a fukszia, a magenta, a borostyánzöld vagy a királykék feszültséget fog kelteni a szemünkben, ami nem segít, ha pihenésre törekszünk. Ezeket a színeket esetleg a nappaliban alkalmazhatjuk.


Hidegtónusú színek

Az olyan színek, mint a szürke, a fekete vagy a sötét színek hideg hangulatot és nem túl barátságos környezetet teremtenek. A hálószobában melegebb színekre lesz szükséged, amelyek fészket teremtenek az alváshoz és a pihenéshez.



Hálószoba


Egyszerű fehér

Nem is gondolnád, hogy a fehér szín a tiltott színek közé tartozik. A fehér egy egyszerű szín, és tökéletesen illik minden színhez vagy stílushoz, amit keresel. De a fehéret hideg színnek tartják, amely formátlan és meglehetősen személytelen. Ezért nem javasolnánk a használatát, hacsak nem gondolkozol azon, hogy legalább az egyik másik falat más színűre fesd.


Semleges színek

A semleges színek használata gyakori választás, mivel passzol a ház bármelyik helyiségéhez. Olyan árnyalatok, amelyek nem intenzívek a szemnek, amelyek nyugalmat és melegséget sugároznak. A bézs, karamell vagy akár sötétebb alaptónusokon alapuló színek biztosan segítenek abban, hogy biztonságban érezd magad a hálószobádban.



Kék fal

Kék színek

A kék színek az elme nyugalmához és a relaxációhoz kapcsolódnak. Ezért úgy gondolják, hogy ez az egyik legelfogadhatóbb és legjobb választás a hálószobába. Ha segítségre van szüksége, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb árnyalatot, kattintson kalkulátorunkra, és egy szakember eligazít a tökéletes árnyalat kiválasztásában!



Narancssárga fal


Narancssárga színek

A narancssárga és különböző árnyalatai képesek melegséget adni és jó hangulatot teremteni. Az agyagszínekhez közelebb álló árnyalatok vagy a világos krémszínűek természetes bútorokkal kombinálva nyugalmat biztosítanak a szívnek és a léleknek.



0 hozzászólás
bottom of page