top of page
kőműves

Kőműves munka és felújítás

Kőművesek hálózata

Online árkalkuláció

A legjobb ár a városban

Forbes.png
EU_Startups_Logo_Transparent_White_edite
Businessplus_edited.webp
Névtelen-removebg-preview másolat_edited.png

1.

ADD LE RENDELÉSED

Egyszerűen töltsd ki és add fel az ingyenes online árajánlatkérésünket, amely egyből megadja a becsült árat. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot és ha érdekel megerősíted a rendelést.

2.

ADAM GONDOSKODIK

A megrendelés visszaigazolása után kiállítunk egy fizetési dokumentumot, és az első előleg kifizetése megtörténik. Az általad meghatározott időpontban egy kőműves érkezik, hogy megkezdje a kőművesmunkákat vagy a felújítást. Nagy kőműveshálózatunknak köszönhetően az általad választott időpontban tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

3.

ÉLVEZD AZ EREDMÉNYT

Amikor átveszed a felújított helyiséget, csak annyit kell tenni, hogy aláírod az átadás-átvételi jegyzőkönyvet, hogy tudjuk, minden a kívánságaid szerint történt, befizeted a bankszámlánkra az előre megbeszélt összeg fennmaradó részét, és értékeled a kőműves munkáját.

HOGYAN MŰKÖDIK

Több száz szakképzett kőművessel dolgozunk együtt Magyarországon.

Az Ádámon keresztül történő megrendelések biztonságosak, mivel szakembereinket ellenőrzik.

BIZTONSÁG

A biztonság prioritás. A kőműveseket ügyfelek tucatjai ellenőrzik és értékelik. Csak azért kell fizetni, amit valóban kapsz. Ha bármilyen probléma merülne fel, teljes körű támogatást nyújtunk neked, és felgyorsítjuk az egész folyamatot.

MIÉRT ADAM

fürdőszoba felújítás

IDŐ

Ne pazarold az időt a kőművesek közötti választásra és döntésre, a végtelen ellenőrzésekre és az árról való alkudozásra. Vedd fel velünk a kapcsolatot, Adam megteszi ezt helyetted.

TÁMOGATÁS

Minden megrendelést az egyik menedzserünk kezel, aki végigvezet a teljes megrendelésen, és rendelkezésre áll, amíg birtokba nem veszed a gyönyörűen felújított helyiséget.

MIBEN TUNDUNK SEGÍTENI?

Kisebb kőművesmunkák

Falazás téglával és betonnal

Legyen szó új épületek építéséről, meglévő épületek felújításáról vagy egyedi falazási tervek készítéséről, kőműveseink minden projektünkben kivételes munkát végeznek. Életre keltjük építési és falazási projektjeid, biztosítva, hogy azok kiállják az idő próbáját.

Falak és mennyezetek vakolása

Ha problémáid vannak a falak vakolatával, a mesterembereink tökéletes megoldást kínálnak számodra! A falakra és mennyezetekre felhordjuk a vakolatot, és ezzel olyan zökkenőmentes, sima felületeket hozunk létre, amelyek a belsőépítészeti álmaidnak vásznaként szolgálhatnak. Akár meglévő felületeket szeretnél javítani, akár modern és elegáns felületet szeretnél elérni, akár egyedi díszítőelemeket szeretnél létrehozni, mi mindig kivételes minőséget nyújtunk.

Ajtók beépítése 

Ajtószerelési és ajtóbontási szolgáltatásunk meghatárózó lehet a munkaterületek funkcionalitásának, biztonságának és megjelenésének fokozásához. Ha új ajtóra van szükség, szakképzett kőműveseink zökkenőmentesen eltávolítják a régi ajtókat és szakszerűen beszerelik az újakat. 

86dce4dd7017116aa3aed4a902c84b15.jpg
7b33f4c99869ea027640312e64e88864.jpg

Teljes felújítás

Falbontás/rekonstrukció

Ha egy régi falat szeretnél lebontani vagy egy újat építeni, tapasztald meg a teljes átalakulást falbontási és rekonstrukciós szolgáltatásainkkal, ahol kőműveseink átformálják és újradefiniálják a tér elrendezését a Te elképzeléseid szerint.

Villanyszerelés

Szakembereink gondoskodnak arról, hogy otthonod villany szolgáltatásai zökkenőmentesen működjenek, a modern élet igényeihez igazított áramellátási megoldásokat biztosítanak.

Vízvezeték szerelés

Szakembereink a vízvezeték-szereléstől a szaniter munkákig mindent lefednek, biztosítva a konyhai és fürdőszobai helyiségek funkcionalitását és esztétikumát.

Kisebb kőművesmunkák
Teljes felújítás

Fürdőszobafelújítás

Új berendezések telepítése 

Újítsd fel fürdőszobád! Akár egy zuhanyzó vagy egy WC cseréjéről van szó, kőműveseink modern berendezési tárgyakat és a Te kényelmedre és stílusodra szabott környezetet hoznak létre.

Csempe

Emelje fürdőszobája eleganciáját új, modern csempékkel a falakon vagy a padlón, biztosítva egy gyönyörű és vízálló felületet, amely karaktert és kifinomultságot kölcsönöz otthonának.

00d0085397989419963e5dfe4cc23ee0.jpg
9a158c16310bd9322f0df88e105f069c.jpg

Vakolás/festés

Vakolás 

Alakítsd át felületeid vakolási szolgáltatásainkkal, amelyek sima és hibátlan falakat biztosítanak. Kínálatunkban szerepel a régi vakolat eltávolítása és kijavítása, valamint új vakolat készítése is.

Festés

Dekorációs technikáink közé tartoznak a műfestések, textúrák és minták. A város legjobb minőségét kínáljuk a belső terek festését illetően. Ingyenes árajánlatot az online kalkulátorunkban kérhetsz.

Padlók

Laminált padló

Az laminált padlók arról ismertek, hogy megfizethető áron és könnyű karbantartás mellett luxusérzetet nyújtanak. Ezzel a szolgáltatással modern és elegáns jelleget kölcsönözünk a tereknek.

Vinil padló

Alakítsd át a padlót kiváló minőségű vinil padlóburkolatainkkal, amelyek a tartósságot és az időtlen vonzerőt ötvözve stílusos és rugalmas alapot biztosítanak bármely helyiségben.

e3158f6711eb2ee5afd2007e7d7e91f7.jpg
f2d32af2741528865182dc98a216fba1_edited_

burkolás

Csempézett padló

Egy új csempézett padló tartós és vizuálisan lenyűgöző alapot teremt, emellett pedig az idő próbáját is stabilan kiállja.

Csempézett fal

Szakembereink friss és modern megjelenést alakítanak ki otthonodnak falburkolással kapcsolatos szolgáltatásaink segítségével.

Fürdőszoba
Vakolás
Padlók
Burkolás
bottom of page