top of page
Adam connects customers with verified painters and decorators in Birmingham. Get your quote in online calculator and book a painter for next day with one click.

Profi szobafestők Szegeden

Akár holnapi elérhetőség

Azonnali online árkalkuláció

A legjobb ár az Ön városában

Forbes.png
EU_Startups_Logo_Transparent_White_edite
Businessplus_edited.webp
Névtelen-removebg-preview másolat_edited.png
Stable international company

Egy sikeres európai vállalat

Finished painting jobs

10.000+ befejezett munka

Interior painters reviews

Elégedett ügyfelek által ajánlott

Verified painters

Ügyfelek által ellenőrzött festők

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Falak, szobák, lakások és házak festése

Boltok, éttermek és szálláshelyek festése

Irodák és egyéb kereskedelmi helyiségek festése

Garázsok, pincék, ipari csarnokok stb. festése

1.

ADJ BE EGY ÉRDEKLŐDÉST

Egyszerűen töltsd ki és küldd el ingyenes online űrlapunkat, hogy azonnali árajánlatot kapj. Ezután felvesszük a kapcsolatot, és megerősítjük a megrendelést, ha elfogadod a becslést.

2.

LEGYEN KÉSZ A MUNKA

Időzítsd a munkát arra az időpontra, amikor neked megfelel, és festőpartnerünk az  általad kiválasztott napon érkezik. Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően még ugyanazon a héten tudunk megfelelő festőt biztosítani!

3.

ÉLVEZD AZ EREDMÉNYEKET

A fizetési kérelmet akkor adjuk ki, ha mindennel meg vagy elégedve. Értékeljük a visszajelzéseket is, mivel úgy gondoljuk, hogy mindig van lehetőség a javításra.

HOGYAN MŰKÖDIK?

KÉSZ MUNKÁK

Több száz tapasztalt festővel dolgozunk együtt a Magyarországon belül.

Customer satisfaction is guaranteed. Adam painters are verified professionals.

BIZTONSÁG

A biztonság a legfontosabb számunkra. A partner festőink mindegyike képzett és értékelt az ügyfeleink által. Csak azért fizetsz, amit kapsz. A festőket csak a munka végeztével fizetjük ki.

Tudj meg többet >
Fast and simple painting. Adam will find your painter for you.

IDŐ

Ne pazarold az idődet a végtelen számításokkal, a festők közötti válogatással és ártárgyalással. Lépj kapcsolatba velünk, mi az Adam-nál egy problémamentes festői szolgáltatást nyújtunk.

Tudj meg többet >

TÁMOGATÁS

Minden rendelésért egy menedzserünk felel. A menedzser szívesen segít neked eligazodni a rendelés folyamatán és elérhető marad számodra amíg átveszed gyönyörűen kifestett helyiséged.

Tudj meg többet >

Minden munka tartalmazza:

Extra szolgáltatások:

Kisebb foltjavítások falsérüléseknél

Minden Adam által nyújtott szolgáltatás magában foglalja a falkárosodások, például kisebb repedések vagy lyukak kisebb javítását.

Padló letakarása

A munka előtti előkészítés ugyanolyan fontos, mint maga a festés. Festőink gondoskodnak arról, hogy a padlót megvédjék a festéktől és a szennyeződésektől.

Utazási költség Szegeden

Szegeden belül a festők utazási költségeit és festéshez szükség szerszámait r tartalmazza az .

Nagyobb javítások és tapétázás

Kiterjedt falkárosodás esetén a penész lekaparásával, tapéta eltávolításával, vakolással és csempézéssel tudunk segíteni.

Mázolás

Társult festőink bármilyen belső faárut le tudnak festeni, beleértve a szegélyléceket, ajtókat, kereteket, konyhaszekrényeket és még sok mást.

Utazási költség Szegeden kívül

Szívesen vállalunk megrendeléseket Szeged környezetében. Az extra útiköltséget egyeztetjük veled.

SZOLGÁLTATÁSOK SZEGEDENŰ

Image by Bruno Martins

Lakossági festés Szegeden

Lakossági kivitelezés kiemelkedő színvonala

Képzett beltéri festőkből álló csapatunk Szegeden elkötelezett az Ön életterének feldobása iránt. Prioritásként kezeljük a bútorok gondos kezelését, a burkolást és a javításokat, hogy a festési folyamat során biztosítsuk az Ön tárgyainak biztonságát.

Kreativitás és odafigyelés a részletekre

Lakótervezési szakértelmünket alkalmazva kreativitást viszünk minden helyiségbe, a hálószobáktól a konyhákig. Dekorációs technikáink, köztük a műanyagok és textúrák, teljesen átalakítják a teret, és az Ön stílusának személyre szabott tükörképeivé varázsolják. A részletekre való aprólékos odafigyelés és a kiváló minőségű festékek felhasználása köré épülő folyamatunk célja, hogy olyan hibátlan kivitelezéseket érjünk el, amelyek feldobják az Ön lakberendezésének esztétikáját.

Üzleti festés és dekoráció Szegeden

Rugalmas és hatékony üzleti festés

Rugalmas munkaidővel és hétvégi elérhetőséggel alkalmazkodunk az Ön menetrendjéhez. Erős személyzetünk, beleértve, de nem kizárólagosan, a szakembereket, mint például a Szegeden működő céges festők, garantálják az irodák, iskolák és egyéb terek hatékony festését, zökkenőmentesen illeszkedve az Ön kereskedelmi épülettervezési elképzeléseihez.

Speciális szolgáltatások és versenyképes árak

Személyre szabott megoldásokat kínálunk a vállalati terek számára, a festékszórástól kezdve a több független árajánlat felajánlásáig, mindezt a kereskedelmi épületek tervezési ötleteinek átvétele mellett. Átlátható árképzésünk garantálja a megfizethetőséget anélkül, hogy a szolgáltatásaink minőségét veszélyeztetnénk.

Image by Ricardo Gomez Angel
Image by Alisha Hieb

Mázolás Szegeden

A fafelületek átformálása

Tapasztalja meg a fafestés művészetét Szegeden, ahol szakértelemmel kezeljük az Ön fa felületeit. A lépcsőházaktól az ajtókon, ablakokon és konyhaszekrényeken át minden részletre gondosan ügyelünk.

Aprólékos kivitelezés és helyreállítás

Szakértő személyzetünk a precíz csiszolási, alapozási és lakkozási technikákra specializálódott, hogy kiemelje a faanyag természetes szépségét. Bízzon bennünk a kifogástalan fafestés és szakértői restaurálás terén.

Tapéta szolgáltatások Szegeden

Tapéta eltávolítás, javítás és felület előkészítés

A szegedi csúcsminőségű tapétázási szolgáltatások szolgáltatóiként ügyesen kezeljük a tapétaeltávolítást, a faljavítást, a tapétázást és a falcsiszolást, garantálva a sima és hibátlan felületet az új tapéta vagy festék számára.

Szakértő tapétázás és mintázatok egyeztetése

A tapétázás terén szerzett szakértelemmel képzett csapatunk garantálja a hibátlan igazítást és a mintaillesztést. Bízzon bennünk, hogy lenyűgöző és egységes megjelenést biztosítunk az Ön helyisége számára, köszönhetően a kiváló tapétaszolgáltatásainknak.

Image by Thanos Pal
Mixing Paint

Hogyan találhatok egy jó festőt Szegeden?

Megbízható festő megtalálása Szegeden kihívást jelenthet. Az Adam ellenőrzött szakemberekből álló hálózata átlátható árképzést biztosít, ami minőségi munkát biztosít tisztességes áron.

Adam szolgáltatása a kényelemmel tűnik ki. Ha a közelemben lévő festő- és dekoratőrt keresi, platformunk egyszerűsíti a folyamatot, és összekapcsolja Önt a helyi szakemberekkel. A nagyfokú elérhetőségnek köszönhetően akár már holnap elkezdhetjük a projektet. Legyen szó lakó- vagy kereskedelmi célú munkáról, képzett festőink készen állnak arra, hogy életre keltsék elképzelését.

VÉLEMÉNYEK A FESTŐINKRŐL

Residential House_edited_edited_edited.j

"Otthonunk profi, kivételes szakértelmet felmutató kezelést kapott. Az eredmény valóban lenyűgöző, a takarítás pedig gyors és problémamentes volt. Teljes szívvel ajánljuk a cégét minden festési igénye esetén"

Márton, Szeged

Residential House_edited_edited_edited.j

"Az otthonunk szakértő kezelésben részesült. A festő kiváló szakértelemmel és precizitással dolgozott. A lenyűgöző végeredmény és a gyors, problémamentes takarítás miatt szívből ajánljuk az Adam céget mindenkinek."

Levente, Szeged

Residential House_edited_edited_edited.j

"Az Adam csapata profin és gyorsan intézkedett az időpontváltozás miatt. A festő segítőkész volt, és az eredmény abszolút elégedettséget nyújtott. Már megállapodtunk a jövőbeli projektekben való együttműködésről."

Viktor, Szeged

FESTŐINK

Képzett szakemberekkel dolgozunk együtt, akik elkötelezettek amellett, hogy minőségi munkát nyújtsanak ügyfeleinknek. Minden festőt gondosan kiválasztottunk szakértelmük és szakmaiságuk alapján, így biztosítva, hogy Ön minden alkalommal elsőrangú szolgáltatást kapjon.

Load More
Szobafestő Budapest - Attila B.

Attila B.

Sziasztok! A nevem Attila B. és tapasztalt festő vagyok. Kattints erre a kártyára, hogy többet megtudj.

Szobafestő Győr - Dénes B.

Dénes B.

Sziasztok! A nevem Dénes B. és tapasztalt festő vagyok. Kattints erre a kártyára, hogy többet megtudj.

Szobafestő Budapest - Árpád J.

Árpád J.

Sziasztok! A nevem Árpád J. és tapasztalt festő vagyok. Kattints erre a kártyára, hogy többet megtudj.

INSPIRÁLÓDJ A BLOGJAINKKAL

bottom of page